Съвременeн начин за провеждане на лечебна плазмафареза

bg11 - copy
bg33
btg44
bg55
bg66
bg88
bg77
bg11_coronavirus
plazmafareza

МБАЛ „Свети Панталеймон – София“ АД има удоволствието да предложи на своите пациенти съвременeн начин за провеждане на лечебна плазмафареза.

Мембранната плазмафереза е метод за терапия, който навлиза широко както в профилактиката и лечението на различни заболявания, така и като подмладяваща и разкрасителна терапия. Доказала е своя терапевтичен ефект при редица състояния:

   автоимунни заболявания;

   хематологични заболявания;

   отравяния;

   неврологични заболявания ;

   бъбречни заболявания и др.

Целта на терапевтичната плазмафереза е отстраняването от организма на автоантитела, токсини, криоглобулини, имунни комплекси. Мембранната плазмафереза е нов метод за пречистване на кръвта и ефикасна терапия, имаща за цел да изхвърли от организма различни патологични продукти. Специално от Русия за целта идва водещ световен специалист, известен московски лекар, с дългогодишен опит в областта. Човек оздравява бързо без прием на лекарства, които потискат симптомите, обезпечава се дезинтоксикация на организма, подобрява се кръвообращението, укрепва имунната система, има противовъзпалителен и антиалергичен ефект. Доказано е, че плазмаферезата е ефективна при над 200 заболявания, включително при тежки форми на атеросклерозата, наркоманията, високо кръвно и холестерол. Процедурата отнема няколко часа. Необходимостта от повторни процедури зависи от конкретното заболяване и общото състояние на пациента.

За допълнителни въпроси и записвания за манипулации – тел: 02/9741000; 0888 67 15 67