Демонстрация на метод за лечение на хронична, болка, наречен КРИОАНАЛГЕЗИЯ

bg11 - copy
bg33
btg44
bg55
bg66
bg88
bg77
bg11_coronavirus

На 06 и 07.02.2017г. в МБАЛ „Свети Панталеймон – София” метода КРИОАНАЛГЕЗИЯ, ще бъде демонстриран от водещ специалист в областта. Д-р Игор Филиповски е роден в гр. Скопие, Република Македония, завършил е медицина през 1995г., има специалност по анестезиология и реанимация, работил е в доста европейски болници. От 2006г. живее и работи в гр. Копенхаген, Дания, където има няколко Крио центъра. Щастливи сме, че можем да Ви предложим да излекувате вашата болка с помоща на този нов метод и Д-р Филиповски, който е успял млад специалист, помогнал на много хора.
Криоаналгезията е терапевтичен метод, основан на временно прекъсване на сетивните функции в избрани структури на нервната система чрез прилагане на ниска температура. Криоаналгезията набира все по-добро приемане като иновативен метод в облекчаването на болката. Той използва процеса на анлгезия, през който ледените кристали, създадени от криохирургична система разрушават елементи на нервната тъкан, извършващи предаването на информация за болка. Криоаблацията не уврежда нервните структури за постоянно. Ето защо нервните тъкани могат да регенерират бавно без риск от пост процедурна неврома. Криоаналгезията е безопасна и минимално инванзивна, препоръчвана особено когато традиционните методи са се доказали като незадоволителни.
Приложение:
– Болезнени точки от неврогенен произход
– Болка в сакроилиачната става
– Дегенерация на интервертебралните стави( C, Th, L, S)
– Синдром на болезното/замръзнало/ рамо
– Болезнен тенис лакът
– Болки около коляното
– Неврома на Мортон, болка в петата
– Болки след операция на ходилото
– Болки след протезиране
– Синдром на карпалния тунел
– Лумбален, фасцетен синдром
– Мералгия парастетика
Направления от личен лекар не се изискват. Консултациите ще се извършват след предварително записване на час на тел: 02/9741000; 0888 67 15 67